Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike

Për tu regjisturar ju duhet të pranoni më parë termat dhe kushtet. Jeni dakortë?

Already a member?

Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike
Forgot password?

Don't have an account?

SUPER OFERTË

SUPER OFERTË!

 

Nisja ne oren 8:00 Vlorë Sheshi i Flamurit.
Pas kalimit të pikës kufitare të Hanit Hotit vazhdim i udhëtimit në territorin e Malit të Zi ku ndalesa e para do të jetë Ujëvarën Niagara, n[ Tuz, Podgorice. Ndalese p[r kafe dhe fotografi.
Vazhdimi i udhëtimit me pas drejt Bosnje Hercerkovin
Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:
• Urën e famshme te Mostarit
• Rrugen e famshme të mjeshtërve të vjetër
• Xhamin e madhe
• Katedralen e Betonte te Mostarit (e vetmja ne Evrope)
Kohe e lirë me pas për të shëtitur ne qytetin e vjetër të Mostarit.
Pas vizitës se Mostarit vazhdimi udhëtimit për në Medjugorje
Akomodimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.
🌺🌺DITA 2: PELIGRINAZH NE MEDJUGORJE
Mëngjesi në hotel.
Pas mëngjesit vizitojmë Medjugorje ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) si dhe Katedralen e Shenjtë te qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.
Nisja me pas drejt Kryqit te Shen Mërisë, vendi i mrekullive për shumë besimtare që vijnë nga shtetet të ndryshëm të botës për të vizituar këtë vend hyjnor.
Vizite ne Kryqin e Shen Marise dhe te statujes qe qan.
Vazhdimi udhëtimit më pas drejt Trebinjes, Ndalesë për kafe në Trebinje i njohur ndryshe si qyteti i diellit. Pas vizitës në Trebinje nisja për në Vlorë. Mbërritja në Vlorë në darkë.
🌺Ne cmim perfshihen:
✔ Transporti sipas programit  me minibus komod vajtje-ardhje  dhe të gjitha shëtitjet.
✔ Akomodimi për 1 natë në hotel 3* në Medjugore.
✔ Darka dhe Mëngjesi .
✔ Shoqërues shqiptar gjatë gjithë turit.
❌ Në çmim nuk përfshihen:
✔ Gjithçka  që që nuk është shkruar më sipër. …….

105 Euro për Person……..