Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike

Për tu regjisturar ju duhet të pranoni më parë termat dhe kushtet. Jeni dakortë?

Already a member?

Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike
Forgot password?

Don't have an account?

Paketa Turistike Himarë

Paketa turistike në Himarë

Paketes mund ti shtohet sipas deshires. Udhëtmimi është me mjete të fjalës së fundit të teknologjisë.

Paketat janë të ndara në disa lloje:

  • Paketa ku përfshiet: Akomodimi, Mëngjes, Drek, Shëtije në vendet dhe pikat më turistiket të Qytetit.
  • Paketa Ditore
  • Paketa Disa ditore

Shënim: Paketat prenotohen sipasë dëshirës, për më shumë informacione na kontaktoni në faqen tonë të kontaktit..

Himara është një nga vendet më të bukura të rivierës shqiptare. e boshatisur gjatë gjithë vitit për shkak të emigracionit të lartë në Greqi, në verë fiton një gjallëri të veçantë me vendasit që kthehen dhe turistët e shumtë edhe pse vetë himarjotët pranojnë se mund bëhej më shumë për turizmin nëse do të zgjidhej problemi i pronësisë. Ndër turistët e Himarës edhe arbëreshët që vijnë të vizitojnë “brigjet nga u nisën të parët e tyre”