Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike

Për tu regjisturar ju duhet të pranoni më parë termat dhe kushtet. Jeni dakortë?

Already a member?

Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike
Forgot password?

Don't have an account?

Paketa Turistike Vlorë

Paketa turistike në Vlorë

Paketes mund ti shtohet sipas deshires. Udhëtmimi është me mjete të fjalës së fundit të teknologjisë.

Paketat janë të ndara në disa lloje:

  • Paketa ku përfshiet: Akomodimi, Mëngjes, Drek, Shëtije në vendet dhe pikat më turistiket të Qytetit.
  • Paketa Ditore
  • Paketa Disa ditore

Shënim: Paketat prenotohen sipasë dëshirës, për më shumë informacione na kontaktoni në faqen tonë të kontaktit..

Vendi ku bashkohet bregdeti i Adriatikut dhe Jonit përbën mrekullinë e plazhit të Vlorës. E frekuentuar nga shumë pushues për jetën e gjallë të natës, rërën e nxehtë, relievin e thyer. Vlora është plazhi me fluksin më të madh të vizitorëve, jo vetëm të huaj, por edhe vendas. Nuk mund të shkosh në Vlorë pa gjetur aty fierakë, tiranas,maqedonas, kosovarë, malazezë që pushojnë në të. Ushqimi në bregdetin shkëmbor përbën një specialitet për vendin. Në ditët e nxehta të gushtit kalimi në këtë qytet thuajse është i pamundur, për shkak të fluksit të madh të makinave. Nëse dëshiron të pish një kafe mbasdite në Vlorë, duhet të bësh mirë llogaritë, pasi koha në trafik është e madhe.