Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike

Për tu regjisturar ju duhet të pranoni më parë termat dhe kushtet. Jeni dakortë?

Already a member?

Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike
Forgot password?

Don't have an account?

FESTA E BIRRES NE MYNIH

Festa e Birrës në Mynih, 4 Ditë €489, Nisja më 30 Shtator.
Festa e Birrës në Mynih, 4 Ditë €489, Nisja më 30 Shtator.
Vizitohet: Bazel, Zyrih, Hohenschwangau, Mynih.
Fjetje 1 natë në Bazel dhe 2 netë në Mynih.
Mëngjeset në Hotel,
Fluturimi me avion Prishtinë – Bazel dhe Mynih – Podgoricë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.