Makina me qera në Shqipëri.

Makina me qera në të gjitha qytetet e shqipëris, çmimet nga më konkuruset në tregun shqiptarë.

Makina me qera në Aeroport.

Modele  dhe marka të ndryshme si dhe makina ekonomike.

Për prenotim na kontaktoni në nurat tanë të telefonit ose na shkruani në faqen tonë të kontaktit.