Shitje Apartamentesh në zonën e Orikumit

Garsoniere

Apartament 1+1

Apartament 2+1

Apartament 3+1

Vila

Apartamentet ndodhen në zona të ndryshme të qytetit të Orikumit.

Apartamentet janë të gjithë të pajisur me dokumentacionet e rregullta për shitje, me hipotek dhe çertifikatë pronësie.

Për më shumë informacion rreth çmimeve apo pozicionit ju lutemi na kontaktoni.