Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike

Për tu regjisturar ju duhet të pranoni më parë termat dhe kushtet. Jeni dakortë?

Already a member?

Alrei Agjensi TuristikeAlrei Agjensi Turistike
Forgot password?

Don't have an account?

Hotele në Himarë

Available Rooms

Hotele
5 star
Albania
Himarë
Himarë, Albania

Himara ka shtate katunde: Palasa, Dhërmiu (nga Shqipja e vjeter “Dhëri Im”), Vuno (nga Shqipja e vjetër “Vëre”, “Vëne”) , Qeparo (nga Shqipja e vjetër “Që Parë”), Kudhës (nga Shqipja e vjetër “Kudhra”), Pilur (nga Shqipja e vjetër “Pi Ujë Ulur”), dhe Ilias).

Himara si krahinë shtrihet në jug-perëndim të Shqipërisë në anë të bregdetit të detit Jon. Krahina e Himarës ka një sipërfaqe me gjatësi rreth 50 km dhe gjerësi rreth 10 km.

Rajoni është vend malor dhe karakterizohet nga male e kodrina që thepisën drejtpërdrejt në një det të kristaltë, dhe është një vend detar me klimë mesdhetare. Himara bën pjesë në Qarkun e Vlorës.

Policies of Hotele në Himarë

Amenities of Hotele në Himarë

 • Ambient Sportiv
 • Bar me pije
 • Evente Koncerte
 • Frigorifer
 • Internet Wi
 • Kafe
 • Kondicioner
 • Makina
 • Mëngjes
 • Palestër
 • Parkim
 • Parking Invalid
 • Pishinë
 • Sall Konverence
 • Sistem Sigurie
 • Telefon në dhomë
 • Televizion
 • Vend i lir
 • Vend ku lejohet Duhani
 • Vend për Kafshë

Guest Reviews (0 reviews)

Himara ka shtate katunde: Palasa, Dhërmiu (nga Shqipja e vjeter "Dhëri Im"), Vuno (nga Shqipja e vjetër "Vëre", "Vëne") , Qeparo (nga Shqipja e vjetër "Që Parë"), Kudhës (nga Shqipja e vjetër "Kudhra"), Pilur (nga Shqipja e vjetër "Pi Ujë Ulur"), dhe Ilias). Himara si krahinë shtrihet në jug-perëndim të Shqipërisë në anë të bregdetit të detit Jon. Krahina e Himarës ka një sipërfaqe me gjatësi rreth 50 km dhe gjerësi rreth 10 km. Rajoni është vend malor dhe karakterizohet nga male e kodrina që thepisën drejtpërdrejt në një det të kristaltë, dhe është një vend detar me klimë mesdhetare. Himara bën pjesë në Qarkun e Vlorës.

Hotele në Himarë Himarë, Albania

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo